Эксклюзивный официальный представитель компании "Electrolux"

 

 

Ванна чавунна 170х75 ціна



Ванна чавунна 170х75 цінаВанна чавунна 170х75 (ціна) продається на інтернет-сайті компанії "Радон" в Києві. Ми доставимо замовлену Вами ванну, в оригінальній упаковці і надамо Вам всі документи і гарантію на виріб. Наш асортимент не обмежується тільки однією ванною. По всій Україні ми успішно продаємо радіатори, встановлюємо теплу підлогу і абсолютно все, що стосується сантехніки та кондиціонування в квартирах і офісах.
Компанія "Радон" пропонує купити в Києві дуже якісну ванну чавунну 170х75, ціна якої Вас приємно здивує. Виріб з чавуну простоїть у Вас не рік, а цілий десяток. Ванна з чавуну досить міцна і може витримати будь-які навантаження, а її поверхня не піддається деформації або пошкодженням.

Якщо у Вас заплановано капітальний ремонт Вашої ванної, то в першу чергу, що потрібно встановити, це ванна. Плитка, світильники, тумбочки та інші аксесуари можуть почекати. Але ванна (чавунна 170х75 ціна) повинна бути встановлена ​​відразу ж, як тільки була покладена плитка.

Ми продаємо тільки сертифіковані ванни, термін експлуатації у яких абсолютно необмежений. Якщо Ви придбали ванну у нас, то Ви можете розраховувати на її тривалу службу. Ванна чавунна 170х75 (ціна) - це відмінна альтернатива звичайним ваннам, що продаються в сантехнічних центрах.
Ви розпочали ремонтні роботи та хочете поставити гідну сантехніку і ванну? Якщо і вибирати ванну, то тільки в компанії "Радон". Ви не помилитесь, якщо замовите у нас ванну чавунну 170х75, ціна її Вас не розчарує.
Ви звикли користуватися тільки якісною сантехнікою? Вам потрібна надійна організація, у якій можна буде замовити те, що необхідно Вам під час ремонту? Вам напевно потрібна ванна чавунна 170х75 (ціна), і її замовити потрібно на фірмі "Радон".


Корзина
Товаров: 0
На сумму: 0
Перейти в корзину